retushering??!!
Hon blev alltså sparkad från Ralph Lauren för att hon var för "tjock"
Alltså jag fattar inte hur man kan retushera så mkt! Detta är en bild från Ralph LAuren där de retusherade en bild av en smal modell så hon ser ut som en brat-docka!! De e ju helt sjukt! Att de kan retushera så mkt, det ser ju bara sjukt ut! SKa modeller representera svinsmala dockor eller vackra, självständiga kvinnor?? VAd tycker ni? jag e helt paff!
Detta är en retusherad modell bild på den ryska supermodellen Valentina Zelyaeva som har fått mage, midja och ben retusherade... (!)
film!!!
Tryck här för att komma till trailern!
Niklas matprogram!
Ingredienser
Beräknat för 4 portioner
|
|
Ställ en plåt i ugnen och sätt ugnen på 175 grader. Smöra och sockra fyra ugnsfasta portionsformar.
Separera äggvita från gula. Spara två av gulorna. Finhacka chokladen. Värm rom i en kastrull. Ta kastrullen av plattan och rör ner först den hackade chokladen och därefter äggulorna till en slät smet.
Häll 1 msk socker i äggvitorna och vispa dem för hand, det ger mindre luftbubblor vilket gör att sufflén sedan lättare reser sig i ugnen. Precis i slutet av vispningen tillsätts ytterligare 1 msk socker. Äggvitorna skall vispas till ett fast skum.
Vänd varsamt ner ett par matskedar styv äggvita i chokladsmeten. Vänd sedan mycket försiktigt ner chokladsmeten i resten av äggvitan med hjälp av en slickepott i max fyra stora tag - inte mer för då smiter luften ut! Fördela smeten i ugnsformarna och ställ in formarna på den varma plåten i ugnen.
OBS! Det är viktigt att alla moment sker snabbt så att inte luften i smeten smiter ut, det är en förutsättning för att sufflén skall resa sig vid gräddning.
Grädda i ugnen i 10-12 minuter. Öppna inte ugnsluckan under tiden. Sufflén är klar då den rest sig och fått en gyllene färg på toppen.
Sufflén skall serveras direkt. Gör en liten skåra i varje sufflé och fyll med fruktköttet från en passionsfrukt.
tigerkaka!
vi bakade tigerkaka (har aldrig hört talas om förut :S?) men de va jättegott så här kmr receptet! Ps godast när de e nybakat!
Ingredienser (12 portioner)
- 200 g smör
- 2 ½ dl strösocker
- 3 ägg
- 4 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 ½ dl mjölk
- 2 msk kakao
- 1 msk vaniljsocker
Tillagning
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smörj och bröa en sockerkaksform.
- Vispa sockret och smöret pösigt med en elvisp.
- Blanda i äggen ett och ett under omrörning.
- Blanda mjöl och bakpulver och tillsätt till smörblandningen tillsammans med mjölken.
- Blanda en tredjedel av smeten med kakaon.
- Blanda två tredjedelar av smeten med vaniljsockret.
- Lägg hälften av den ljusa smeten underst i formen, sen den mörka smeten och sist den ljusa igen. Dra med en gaffel genom smeten för att skapa ett coolt mönster.
- Grädda i nedre delen av ugnen c:a 40-45 minuter. Prova med en sticka så den är torr.
Gott va? Mums! :)
Sovrum!
Det här är min drömsäng!
Örngott
Kuddfodral överkast
Pläd
Påslakansett
och självklart ett par sådana här underbara tofflor! ikea
Doftljus från t4u
Alltså:
Godnatt! <3
hittade förresten en ganska konstig variant :P
Varför inte sova i en boll?